Loading…

Hol kapható fémszíjas női karóra olcsón?

Az ékszerek és kiegészítők azok a dolgok, amelyek egy nőt csodálatossá és egyedivé tesznek mind stílusban, mind kinézetben. Ezért van az, hogy a nők akár több órát is eltudnak a tökéletes kiegészítő vásárlásával tölteni,  hogy teljesen hozzájuk és az öltözködésükhöz illő legyen és ezek közül a jol kinéző női karórák sem kivételek. Ha a megfelelő darabot választjuk ki, biztosan segít kitűnni a tömegből és egyedivé tesz minket.

A világ összes óragyártója arra törekszik, hogy a legjobb és legújabb női karórát hozza létre, amely minden igénynek és stílusnak megfelel. Ha magadnak, vagy egy hölgy ismerősödnek szeretnél fémszíjas női karórát olcsón vásárolni, akkor mindenképpen nézd meg a most következő top ötös listánkat.

Hogyan válassz fémszíjas női karórát olcsón?

Első tipp: Válaszd ki a müködést tipusát.

quartz óra

nagyon sokféle müködési tipus van a női karórákon bellül is ilyenek példáúl a mechanikus és quartz órák, egyébként ezek a leggyakoribb fajták. A quartz órák lehetnek a legjobb döntések, mivel ezek nem igényelnek nagy odafigyelést, megbízhatóbbak és általában sokkal kevesebbe is kerülnek. A mechanikus mozgásu órák precízen és tökéletesen vannak összerakva, és nagyon oda kell figyelni rájuk, illetve általában több pénzbe is kerülnek. Nagyon sok nő ezt a tipust választja annak ellenére, hogy nagy odafigyelést igényelnek és drágábbak is.

Második tipp: Válaszd ki, milyen fajtát és stílust szeretnél

Igazábol szinte ez a legfontosabb lépés az egészben, mert itt választod ki milyen fajta órát is szeretnél.  A klasszikus forma a kerek, de vannak maszkulinabb fajták is, amelyek inkább szögletesebbek. A hölgyek általában a formásabbakat szokták választani. Típusban sok féle óra létezik, egy óra lehet akár sportos, vagy ékszeres óra, vagy akár divatos is de az elegáns is ide tartozik.

Az ékszer órák általában erősebb és jobb minőségű fémből készülnek mint példáúl az arany, platinum és ezekre általában drágaköveket tesznek mint a gyémántok, gyöngyök esetleg swarowsky kristályok.

Harmadik tipp: Fogalmazz meg magadban egy összeget amit rá szeretnél költeni.

Persze, egy máanyag vagy olcsóbb óra is tök jól néz ki, de miért ne várnál egy kicsit amig egy kicsivel több pénzt tudsz félretenni és egy jobb minőségű órát vásárolhatsz. Két fajta nagyon negatív élmény létezik egy óra vásárlásánál. Az első az amikor valami pénzügyi kalamajkába kerülsz, és úgy kell döntened, hogy eladod az órát, a második pedig a vásárlói tudatlanság. Ezek közül mind a kettő elkerülhető azzal az egyszerű megoldással, hogy a büdzsédhez illő órát vásárolsz, vagy ha vársz egy kicsit, és több pénzt teszel félre, hogy tényleg azt az órát vedd meg amit ténylegesen szeretnél.

Negyedik tipp: Magad miatt vedd a női karórát.

fémszíjas női karóra olcsón

Láttam már olyat, hogy valaki egy nagyon csicsás órát vett csak az miatt, hogy lenyűgözze a barátait, és utána teljesen megbánta a vásárlást, mert egyeltalán nem illett a személyiségéhez az óra amit megvett. Ha csak nem vagy maffia vezér, rapper, vagy az arany szerelmese, akkor semmi értelme teljesen arany vagy gyémánt órát vásárolnod csak azért hogy mások felnézzenek rád. Azért ne mert ezek nagyon sokkal többe kerülnek mint az átlagos fémszíjas órák, és ráadásul sokkal több pénzt is bukhatsz rajtuk.

Ötödik tipp: Senkinek se engedd, hogy rádbeszéljen egy órát.

Ha tanácsot kérsz másoktól, az teljesen oké, de sose engedd, hogy akárki elválaszzon egy olyan órától amit nagyon nagyon szeretnél. Olyan órát válassz amit te szeretnél, és ne olyat amit mások mondanak, mert különben a végén úgyis megfogod bánni, hogy nem vetted meg!